Αρχική    Προφίλ    Νέα Προϊόντα    Προσφορές    Projects    Μέλη    Επικοινωνία
Καλάθι αγορών
Προϊόντα
Πολυμέσα/Πλοήγηση
Radio/CD/MP3/USB
Ηχεία
Ενισχυτές
ΑΞΕΣΟΥΑΡ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ
Bluetooth
USB-iPod
TOM TOM GPS
Συστήματα Συναγερμού
Subwoofer
Μέλη
Username:
Password :
Διατήρηση σύνδεσης:
Εγγραφή νέου μέλους
Υπενθύμιση κωδικού
   Αναζήτηση
b2b2

b2

Προφίλ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται από το 1990 στην Θεσσαλονίκη στον τομέα των ηλεκτρονικών αξεσουάρ αυτοκινήτου, έχοντας πρωταρχικό στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτησή σας.
Με μεράκι και αγάπη για το αντικείμενό μας, καταφέραμε να συνδυάσουμε εμπειρία και γνώση από το χθες, προϊόντα από το σήμερα, και τεχνολογία από το αύριο, ώστε να ικανοποιήσουμε απόλυτα τις επιθυμίες σας.

Παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στον τομέα μας, ενημερωνόμαστε συνεχώς για τα νέα προϊόντα αλλά κυρίως ακούμε τον πελάτη μας και κατανοούμε τις ανάγκες του. Έτσι δημιουργήσαμε ένα τμήμα έμπειρων τεχνικών, άρτια εκπαιδευμένων, οι οποίοι απαντούν σε όλα σας τα ερωτήματα και προτείνουν τις ιδανικότερες για εσάς λύσεις.

Στην έκθεσή μας θα βρείτε μια τεράστια γκάμα προϊόντων από τις μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου. Συστήματα αναπαραγωγής ήχου και εικόνας (KENWOOD, SONY, PIONEER, JVC), συναγερμούς αυτοκινήτων-μοτοσυκλετών-σκαφών (MED, COBRA, CLIFFORD.METASYSTEM.PATROL) και όλα τα σύγχρονα ηλεκτρονικά μέσα για την ασφάλεια και την διασκέδασή σας, πάντα με διετή εγγύηση αντιπροσωπείας. Εδώ μπορείτε να δείτε, να ακούσετε, να πλοηγηθείτε και μέσα από μια μεγάλη ποικιλία να επιλέξετε τελικά το προϊόν που ταιριάζει σε εσάς αλλά και στην τσέπη σας. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνουμε εμείς καθώς οι τεχνικοί μας προσφέρουν ισόβια εγγύηση σωστής τοποθέτησης και καλής λειτουργίας.

Την μεγαλύτερη ικανοποίηση αλλά και την καλύτερη διαφήμιση για εμάς αποτελούν οι εκατοντάδες έως σήμερα ευχαριστημένοι πελάτες μας. Θα περιμένουμε λοιπόν και εσάς στο κατάστημά μας, πάντα πρόθυμοι να σας ακούσουμε και να σας εξυπηρετήσουμε.

Μαυροφρύδης car audio

Ωραιοκάστρου 101 Σταυρούπολη
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Υπεύθυνος: Μαυροφρύδης Λευτέρης

 

b5
Κατασκευή ιστοσελίδων Θεσσαλονίκη, Digital Media

Ηχοσυστήματα αυτοκινήτου, Ηχοσυστήματα αυτοκινήτου Θεσσαλονίκη
Ηχοσυστήματα αυτοκινήτων, Ηχοσυστήματα αυτοκινήτων Θεσσαλονίκη
Αξεσουάρ αυτοκινήτου, car audio Θεσσαλονίκη, εργοστασιακή πηγή, εργοστασιακή τοποθέτηση usb iPod, radio cd αυτοκινήτου θεσσαλονίκη

Προστασία προσωπικών δεδομένων | Όροι χρήσης

Valid HTML 4.01 Transitional