Μενου
Το Καλαθι σας

LM ANDROID STREAM3

LM ANDROID STREAM3
LM ANDROID STREAM3
LM ANDROID STREAM3
LM ANDROID STREAM3
LM ANDROID STREAM3
LM ANDROID STREAM3
LM ANDROID STREAM3
  • Διαθεσιμοτητα: Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες
  • Κωδικός προϊοντος: LM ANDROID STREAM3
Συσκευη που δίνει λειτουργικό Android 8core 8+128G για οχήματα εργοστ car play
299,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 241,13€
Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Επιπλέον ΠληροφορίεςΗ τελευταία κορυφαία διαμόρφωση CarPlay AI Box τροφοδοτείται από το chipset Qualcomm Snapdragon 665 (SM6125), το οποίο είναι ένας επεξεργαστής κατηγορίας smartphone, γνωστός για τη γρήγορη και αποτελεσματική απόδοσή του. Αυτό καθιστά δυνατό για το AI Box να χειρίζεται πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα χωρίς καθυστέρηση, διασφαλίζοντας μια ομαλή και απρόσκοπτη εμπειρία χρήστη.

Ένα από τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά αυτού του CarPlay AI Box είναι η ικανότητά του να συνδέεται γρήγορα και εύκολα με το σύστημα του αυτοκινήτου σας, καθιστώντας το μια τέλεια προσθήκη για άτομα που είναι πάντα εν κινήσει. Το AI Box διαθέτει επίσης μια ζωντανή οθόνη που προσφέρει μια εμπειρία υψηλής ποιότητας και καθηλωτική.

Αυτό το high-end CarPlay AI Box έρχεται προ εγκατεστημένο με μια σειρά από κύριες εφαρμογές πολυμέσων όπως YouTube, Netflix, Χάρτες και Spotify, επιτρέποντάς σας να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας περιεχόμενο ενώ βρίσκεστε στο δρόμο. Επιπλέον, το AI Box υποστηρίζει τη λήψη εφαρμογών από το Google Play Store, δίνοντάς σας πρόσβαση σε μια τεράστια γκάμα εφαρμογών και παιχνιδιών που μπορούν να αναβαθμίσουν το εργοστασιακό σας μηχάνημα του οχήματός σας .

Είναι σημαντικό να σημειωθεί ότι αυτό το CarPlay AI Box απαιτεί ένα πρωτότυπο αυτοκίνητο με OEM CarPlay για να λειτουργήσει σωστά. Αυτό διασφαλίζει ότι το AI Box είναι πλήρως συμβατό με το σύστημα του αυτοκινήτου σας και μπορεί να σας προσφέρει την καλύτερη δυνατή απόδοση.

Χαρακτηριστικά
Διατίθεται μόνο για οχήματα ΕΝΣΥΡΜΑΤΟ εργοστασιακό carplay .
Σύστημα Android 12, υποστήριξη πλαισίου υπηρεσιών GMS, παροχή Google Play store, λήψη και εγκατάσταση λογισμικού δωρεάν.
Λειτουργία διαίρεσης οθόνης
Παγκόσμια Πρόγνωση Καιρού
Πλοήγηση
Παρέχει επίσης τις λειτουργίες του ενσύρματου CarPlay σε ασύρματο CarPlay και του ενσύρματου CarPlay στο Android Auto.
Ποιότητα ήχου πρωτότυπου EQ αυτοκινήτου, Αναπαραγωγή ήχου χωρίς απώλειες
Τα κουμπιά ελέγχονται από τη λειτουργία αφής OEM ή τον ελεγκτή OEM. υποστηρίζουν την υψηλή ανάλυση ίδια με την ποιότητα της αρχικής εικόνας
WIFI 802.11a/b/g/n/AC, υποστήριξη μετάδοσης WIFI 2,4GHz/5GHz ταυτόχρονα.
Δεν χρειάζεται εγκατάσταση καθώς συνδέεται μέσω θύρας USB, αξιοποιήστε στο έπακρο την εργοστασιακή οθόνη του αυτοκινήτου
Διαθέσιμες γλώσσες – Αγγλικά, Ρωσικά, Ιαπωνικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Αραβικά, Βιετναμέζικα, Παραδοσιακά Κινέζικα, Εβραϊκά
Υποστήριξη εξωτερικής μονάδας gps, επιλέξτε το αγαπημένο σας σύστημα πλοήγησης
Με 8Gb RAM και 128Gb εσωτερική αποθήκευση
Υποστήριξη εξωτερικών μέσων αποθήκευσης