Μενου
Το Καλαθι σας

Pandora IMMO

Pandora IMMO
Pandora IMMO
Pandora IMMO
Pandora IMMO
Pandora IMMO
  • Διαθεσιμοτητα: Άμεσα διαθέσιμο
  • Κωδικός προϊοντος: IMMO

Το Pandora Immo είναι ένα προηγμένο αντικλεπτικό σύστημα που έχει σχεδιαστεί για αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, ATV Quads (Γουρούνες), jetski κ.α. χρησιμοποιώντας υψηλής απόδοσης ενσωματωμένες λύσεις. Είναι βολικό, αξιόπιστο και εύκολο στην εγκατάσταση. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το app στο smartphone σας για να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις του μέσω bluetooth. Το Immo διαθέτει το μικρότερο σε μέγεθος BT RF tag σε σχέση με παρόμοια συστήματα της αγοράς, καθώς και την υψηλότερη ενεργειακή απόδοση.

169,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 136,29€

Πλήρη Προστασία

Διαθέτει ρελέ μπλοκαρίσματος κινητήρα, Bluetooth RF tags και χρησιμοποιεί πολύπλοκο AntiHiJack αλγόριθμο για να διασφαλίσει την αποτελεσματική αντιμετώπιση κατά των προσπαθειών κλοπής. Ενσωματώνει τριών συντεταγμένων επιταχυνσιόμετρο (αισθητήρας κίνησης) που επιτρέπει το κλείδωμα του κινητήρα όταν το όχημα αρχίζει να κινείται. Αποτρέπει την ανίχνευση του και επιτρέπει την ασύρματη εκκίνηση του κινητήρα χωρίς την απενεργοποίηση του.

Ευκολία Εγκατάστασης

Το Pandora Immo είναι κατασκευασμένο με γνώμονα την απλότητα – όλες οι βασικές λειτουργίες του είναι διαθέσιμες, μετά από την επίτευξη συνδέσεων μερικών μόνο καλωδίων. Δεν έχει καμία πρόσβαση στο δίκτυο του αυτοκινήτου. Οι περισσότερες λειτουργίες μπορούν να προγραμματιστούν μέσω Bluetooth από ένα app στο smartphone σας

Προηγμένος Έλεγχος

Το Pandora Immo χρησιμοποιεί τεχνολογία Bluetooth v4.2 για σύνδεση με το smartphone σας και RF-tags αναμεταδότες. Η εφαρμογή “Pandect BT” είναι διαθέσιμη στο Google Play & στο Apple App Store και επιτρέπει την προσαρμογή όλων των λειτουργιών της συσκευής, καθώς επίσης σας παρέχει πληροφορίες για την κατάστασή του.

Car Protection, Car Alarm, Car, Integrated Car Protection, Modern Car Protection, Car Alarm System, Pandora Alarm, auto protection, auto alarm, modern car protection, modern car alarm, Pandora Immo, Pandora Alarm

Διασφάλιση Ποιότητας

Τα αντικλεπτικά συστήματα της Pandora έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν την απόλυτη αντικλεπτική προστασία και πληροί όλα τα σήματα CE της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την πώληση και την ασφαλή τοποθέτηση του σε αυτοκίνητα στην ευρωπαϊκή αγορά, με πλήρη συμβατότητα με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου σας, χωρίς πονοκεφάλους. Παράγονται σε υπερσύγχρονα εργοστάσια και είμαστε υπερήφανοι για τον ενδελεχή ποιοτικό έλεγχο που πραγματοποιείτε σε κάθε στάδιο της παραγωγής για να εξασφαλιστούν τα καλύτερα αποτελέσματα.

Όλα σε ένα

Το Pandora Immo είναι ένα αυτόνομο σύστημα που δεν απαιτεί επιπλέον module.
Car Protection, Car Alarm, Car, Integrated Car Protection, Modern Car Protection, Car Alarm System, Pandora Alarm, auto protection, auto alarm, modern car protection, modern car alarm, Pandora Immo, Pandora Alarm

Πιστοποιημένη Διασφάλιση Ποιότητας Emark, Thatcham και IATF 16949:2016

Τα αντικλεπτικά συστήματα της Pandora έχουν σχεδιαστεί με σκοπό την απόλυτη αντικλεπτική προστασία και πληροί όλες τις προδιαγραφές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, με πιστοποίηση σήματος CE για εγκεκριμένη πώληση, EMark για ασφαλή τοποθέτηση στα αυτοκίνητα της ευρωπαϊκής αγοράς, διασφαλίζοντας την απόλυτη συμβατότητα με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου σας και πιστοποίηση “ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑΚΟΥ ΕΓKΕΦΑΛΟΥ” ISO/TS 16949:2016 από την IATF. Η IATF είναι μια ομάδα κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων και εγγυάται την υψηλή ποιότητα, τον διαρκή έλεγχο και βελτίωση καθώς και την συμβατότητα και προστασία των εγκεφάλων του αυτοκινήτου.

ALARM
Smartphone app BuetoothΝαι
Smartphone app with GPSΟχι
Τηλεχειριστήριο με ειδοποίηση 2 ΔρόμωνΟχι
Χειρισμός από το εργοστασιακό τηλεχειριστήριοΝαι