Μενου
Το Καλαθι σας

Pandora Marine

Pandora Marine
Pandora Marine
 • Διαθεσιμοτητα: Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες
 • Κωδικός προϊοντος: Pandora Marine

Ο συναγερμός Pandora Marine αποτελεί ένα κορυφαίο αντικλεπτικό σύστημα ασφαλείας για σκάφη. Περιλαμβάνει τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες: GPS Anchor για πλήρη προστασία και άμεση ενημέρωση σε περίπτωση που ξεσύρει το σκάφος όταν είναι αγκυροβολημένο. Dual mode Protection: σας δίνει την δυνατότητα τις παραμετροποίησης των ζωνών προστασίας αναλόγως της κατάστασης του σκάφους, modem 4G GSM υψηλής ταχύτητας, ακριβή δέκτη εντοπισμού δορυφόρων GNSS με assisted GPS , interface Bluetooth 5.0 νέας γενιάς, καθώς και anti-jammer και anti-hijack modes για μέγιστη προστασία από βίαιη αρπαγή και παρεμβολές.

679,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 547,58€

Built-in LTE module (4G LTE/3G/2G | GPS/GLONASS)

παρέχει σύνδεση με την ηλεκτρονική μας υπηρεσία pandora-on.com και εφαρμογές για κινητά), επιτρέπει τον έλεγχο του συστήματος από το τηλέφωνο με χρήση εντολών DTMF, φωνητικές ειδοποιήσεις και ειδοποιήσεις SMS, συντεταγμένες LBS (μόνο με εντολή DTMF), αυτόματη ανίχνευση ημερομηνίας και ώρας, ακριβή θέση GPS (με λειτουργία Tracking).

Anti-Hi-Jack mode

Αντικλεπτική προστασία στη περίπτωση κατάληψης με σκοπό την βίαιη κλοπή της σκάφους. Μόλις το αναγνωριστικό ID-Tag χαθεί από την εμβέλεια του συναγερμού, θα ενεργοποιηθεί η προειδοποίηση ακινητοποίησης του σκάφους και αφού έχει δημιουργηθεί μια απόσταση ασφαλείας, ο κινητήρας του σκάφους θα ακινητοποιηθεί αυτόματα.

Δέκτης Εντοπισμού GNSS

Η Pandora, επιβεβαιώνοντας τη ηγετική της θέση στην κατηγορία των αντικλεπτικών,περιλαμβάνει έναν υψηλής ευαισθησίας δέκτη GNSS, ο οποίος επικοινωνεί με 121 δορυφόρους όλων των συστημάτων όπως GPS USA / GLONASS Russia / Galileo Europe / BeiDou China / QZSS Japan για ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια της γεωγραφικής θέσης, του σκάφου σας.

Assisted GPS

Η νέα τεχνολογία Assisted-GPS επιτρέπει τον εντοπισμό του σκάφους ακόμη και σε μέρη όπου δεν υπάρχει δορυφορικό σήμα GPS. Επιτρέπει στο Pandora Marine να προσδιορίζει τη θέση του λαμβάνοντας πληροφορίες GPS από επίγειες κεραίες κινητής τηλεφωνίας. Ο συνδυασμός του δορυφορικού δέκτη GNSS και του Assisted-GPS δημιουργεί την καλύτερη ασπίδα προστασίας για το σκάφος. Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι λόγω του ευκολότερου εντοπισμού GPS, καταναλώνει ακόμη λιγότερη ενέργεια από την μπαταρία.

νσωματωμένη μπαταρία

επιτρέπει την ειδοποίηση του ιδιοκτήτη σε περίπτωση αποσύνδεσης της κύριας τροφοδοσίας ενώ το σύστημα είναι οπλισμένο. Η μπαταρία φορτίζεται αυτόματα όταν λειτουργεί ο κινητήρας. Το αντικλεπτικό σύστημα θα ειδοποιεί τον ιδιοκτήτη όταν η στάθμη της μπαταρίας του σκάφους είναι χαμηλή. Η τάση είναι ρυθμιζόμενη.

Ασύρματη σειρήνα Bluetooth

Σειρήνα υψηλής απόδοσης στην οποία οι εντολές ελέγχου μεταδίδονται από μια μονάδα βάσης μέσω πρωτοκόλλου Bluetooth. Λόγω της ανεξάρτητης τροφοδοσίας της, η σειρήνα ενεργοποιείται όταν χαθεί η επικοινωνία με τη βασική μονάδα.

Anti-jammer

Όταν η λειτουργία "Active Protection" είναι ενεργοποιημένη, το αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού της Pandora βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους servers της εταιρίας με σκοπό τον έλεγχο των σημάτων GSM/GPS του σκάφους σας σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, ακόμη κι αν οι επίδοξοι κλέφτες προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν ειδικό εξοπλισμό (jamming devices) για το μπλοκάρισμα του σήματος GSM, τότε θα λάβετε ειδοποίηση μέσω του server.

Built-in 3D accelerometer

χρησιμοποιείται για την ανίχνευση κραδασμών/κινήσεων/κλίσεων, συμπεριλαμβανομένων 2 ξεχωριστών ζωνών αισθητήρα κραδασμών (συναγερμός και προειδοποίηση), το σύστημα επιτρέπει τη ρύθμιση της ευαισθησίας κάθε ζώνης από την εφαρμογή κινητού τηλεφώνου. Ιδανικό για όταν το σκάφος βρίσκεται μέσα (αισθητήρες OFF) ή έξω από τη θάλασσα (αισθητήρες ON).

SOS Button

Δυνατότητα εγκατάστασης SOS button, για άμεση ειδοποίηση κινδύνου σε δύο τηλεφωνικούς αριθμούς. Η ειδοποίηση περιλαμβάνει κλήση και SMS μήνυμα με τις συντεταγμένες του σκάφους.

Immobilizer - ID TAG

Mε το iD–TAG BT-780 ως αναγνωριστικό οδηγού, ο κινητήρας του σκάφους σας κλειδώνει, όταν βρίσκεστε εκτός εμβέλειας, με αποτέλεσμα ακόμη και εάν κάποιος ληστής καταφέρει να πάρει τα κλειδιά του σκάφους σας να μην μπορεί να το οδηγήσει. Η χρήση του iD–TAG ως keyless-hands free προσφέρει τη δυνατότητα να οπλίζετε και να αφοπλίζετε το αντικλεπτικό καθώς πλησιάζετε ή απομακρύνεστε από σκάφος σας, χωρίς να χρειάζεται να πατήσετε κάποιο κουμπί.

DMS-100BT

Ο ασύρματος αισθητήρας DMS-100 έχει σχεδιαστεί για την απομακρυσμένη ανίχνευση των κραδασμών και της περιστροφής, της θερμοκρασίας, του ανοίγματος των ταμπουκιών που βρίσκονται σε μεγάλη απόσταση από τη μονάδα βάσης του συστήματος εξυπηρέτησης-ασφάλειας αυτοκινήτου. Η λειτουργία του αισθητήρα βασίζεται στη χρήση επιταχυνσιόμετρου 3 συντεταγμένων που επιτρέπει την ανίχνευση περιστροφών, κραδασμών και κινήσεων των ταμπουκιών και στη χρήση μαγνητικού ζεύγους (αισθητήρας αίθουσας) για την αξιόπιστη ανίχνευση του ανοίγματος/κλεισίματος των ταμπουκιών. Το DMS-100 BT είναι συμβατό με συστήματα Bluetooth και διαθέτει ενσωματωμένο αισθητήρα θερμοκρασίας.

Wireless addons

H Pandora ανεβάζει το επίπεδο της αντικλεπτική προστασίας εφαρμόζοντας την ασύρματη τεχνολογία, μέσω πρωτοκόλλου επικοινωνίας Bluetooth. Αυτό το πρωτόκολλο επικοινωνίας που επέλεξε να χρησιμοποιήσει η Pandora, είναι ιδανικό για την ασύρματη επικοινωνία με μέθοδο κρυπτογράφησης 128bit AES, έχει ελάχιστη κατανάλωση στην πλήρη λειτουργία του και είναι αδύνατο να εντοπιστεί από άλλη συσκευή όταν έχει γίνει ζεύξη. Η χρήση των πρόσθετων αξεσουάρ αυξάνει σημαντικά την αντικλεπτική προστασία του συστήματος Pandora Marine.

Marine

Ζώνες Προστασίας
 • Ανύψωσης / κλίσης
 • Μετακίνησης
 • Κραδασμού (προειδοποιήσεις)
 • Κραδασμού (συναγερμός)
 • Μπλοκάρισμα κινητήρα
 • Ενεργοποίηση Ανάφλεξης
 • Κρίσιμη πτώση τάσης μπαταρίας
 • Περιμετρική κάλυψη (optional)
Περιλαμβάνει
 •  Base unit with main cable
 • Owner Master PIN-card – 1
 • Immobilizer Tags BT-780 – 2
 • External VALET button – 1
 • Piezo siren PS-331
 • Sensor DMS-100BT
 • External temperature sensor 1
 • Magnetic sensor – 2
 • Blocking relay – 1
 • Packaging 1

ALARM
Smartphone app BuetoothΝαι
Smartphone app with GPSΝαι
Τηλεχειριστήριο με ειδοποίηση 2 ΔρόμωνΟχι
Χειρισμός από το εργοστασιακό τηλεχειριστήριοΟχι