Μενου
Το Καλαθι σας

Pandora SMART PRO v3

Pandora SMART PRO v3
Pandora SMART PRO v3
Pandora SMART PRO v3
Pandora SMART PRO v3
Pandora SMART PRO v3
 • Διαθεσιμοτητα: Άμεσα διαθέσιμο
 • Κωδικός προϊοντος: PROv3

Η νέα γενιάs συναγερμού Pandora SmartPro είναι εξοπλισμένη με όλες τις σύγχρονες τελευταίες τεχνολογίες και νέα χαρακτηριστικά, απαραίτητα για την εγκατάστασή τους και στα πιο προηγμένα μοντέλα αυτοκινήτων, καλύπτοντας τις αυξημένες ανάγκες και δυνατότητες που δημιουργούν οι σύγχρονες τηλεπικοινωνίες  κινητής τηλεφωνίας. Με χειρισμό από Online ιστοσελίδα, από tablet και smartphones, παρέχει στον κάτοχό του πλήρη ενημέρωση και διαχείριση, ενώ είναι έτοιμο για προσθήκη της λειτουργίας απομακρυσμένης εκκίνησης. Κανένα άλλο αντικλεπτικό σύστημα συναγερμού δεν παρέχει καλύτερη προστασία και να είναι 100% ασφαλή για το αυτοκίνητο.

639,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 515,32€
GSM Diversity

Νέα Μοναδική τεχνολογία καλύτερου σήματος GSM για, αδιάλειπτη αποστολή δεδομένων, βελτίωση του επίγειου εντοπισμού (LBS) και άμεση επικοινωνία στο κινητό σας. Αποτελείται από 2 Ανεξάρτητες ενσωματωμένες κεραίες και ένα μικροεπεξεργαστή που λαμβάνει τα σήματα της κινητής τηλεφωνίας των δύο κεραιών επιλέγοντας συνεχώς το ισχυρότερο. Αυτή η τεχνολογία της διαφορικής λήψης δίνει μια πολύ σημαντική αύξηση της σταθερότητας κάλυψης και επικοινωνίας καθώς το αυτοκίνητο κινείται ή όταν είναι παρκαρισμένο σε χώρο με χαμηλή στάθμη σήματος.

Μεγαλύτερη Ακρίβεια Εντοπισμού

Δέκτης Εντοπισμού GNSS

Το Pandora Smart Pro v3, επιβεβαιώνοντας τη ηγετική της θέση στην κατηγορία, περιλαμβάνει έναν υψηλής ευαισθησίας δέκτη ο οποίος επικοινωνεί με 121 δορυφόρους όλων των συστημάτων όπως GPS USA / GLONASS Russia / Galileo Europe / BeiDou China / QZSS Japan για να μπορείτε να εντοπίζετε, με ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια, το αυτοκίνητο σας.

Pandora Connect &
Pandora-on.com

Η εφαρμογή Pandora Connect για συσκευές Android και iOS επιτρέπει την πλήρη διαχείριση του συστήματος και τον εντοπισμό του αυτοκινήτου σας σε πραγματικό χρόνο στα smartphones και τα tablet σας, απευθείας. Πλήρως εξοπλισμένη με μια σύγχρονη τρισδιάστατη οθόνη, παρέχει πλήρη δεδομένα παρακολούθησης (σχετικά με τα συνολικά χιλιόμετρα, το χρόνο διαδρομής, τη μέση και τη μέγιστη ταχύτητα), καθώς και ενημερώσεις σε πραγματικό χρόνο σχετικά με την κατάσταση, το ιστορικό χρήστη και τον εντοπισμό θέσης GPS του αυτοκινήτου σας. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελεύθερα τον επίσημο ιστότοπο pandora-on.com και να ελέγξετε, να ελέγξετε ή να ορίσετε παραμέτρους στο σύστημα συναγερμού, μέσω του υπολογιστή σας. Αυτό το σύστημα συναγερμού διατηρεί ένα πλούσιο σύνολο σύγχρονων ασύρματων αξεσουάρ για την ευκολία του οδηγού και την αξιόπιστη προστασία.


Ασύρματη σειρήνα Bluetooth

Η ανεξάρτητη τροφοδοσία της επιτρέπει την συνεχή λειτουργία της ακόμα και στην περίπτωση που αφαιρεθεί η κεντρική μονάδα του συναγερμού. Επίσης σημαντικό είναι ότι τοποθετείται εύκολα, αφού δεν χρειάζεται να περαστούν καλώδια από τον χώρο του κινητήρα προς την καμπίνα, ελαχιστοποιώντας το χρόνο εγκατάστασης και παρέχοντας ταυτόχρονα καλύτερη απόκρυψη της θέσης της. Επιπλέον δίνει τη δυνατότητα αλλαγής του ήχου της σειρήνας και ρύθμισης ανάλογα με τις ανάγκες του ιδιοκτήτη, με προσωποποιημένο ήχο, μοναδικό για κάθε όχημα. Ο κάτοχος ξεχωρίζει έτσι και ηχητικά το δικό του όχημα.

Anti-Jammer Mode

Το αντικλεπτικό Smart Pro διαθέτει μια επιπλέον ασπίδα προστασίας για την απόλυτη ασφάλεια του οχήματος σας. Όταν η λειτουργία "Active Protection" είναι ενεργοποιημένη, το αντικλεπτικό σύστημα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους internet servers της εταιρίας με σκοπό τον έλεγχο των σημάτων GSM/GPS του αυτοκίνητου σας σε πραγματικό χρόνο. Έτσι, ακόμη κι αν οι επίδοξοι κλέφτες προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν ειδικό εξοπλισμό για το μπλοκάρισμα του σήματος GSM ή GPS, όπως jammer devices, κόβοντας κάθε επικοινωνία ειδοποίησης από το αυτ/το, οι SERVER της Pandora το αναγνωρίζουν αμέσως και ενημερώνουν τον ιδιοκτήτη μέσω Push - μηνυμάτων ειδοποίησης και E-mail.

Prohibition Disarm

Η τελευταία γενιά συναγερμών είναι συνδεδεμένοι με το κλειδί το αυτοκινήτου, οπότε αν ο κλέφτης είναι εξοπλισμένος με RF extender (συσκευή που πολλαπλασιάζει την εμβέλεια του κλειδιού) ή έχει υποκλέψει τους κυλιόμενους κωδικούς τους εργοστασιακού κλειδιού με Roll-jammer, ταυτόχρονα απενεργοποιεί και το συναγερμό. Η τεχνολογία Prohibition Disarm απαγορεύει την αφόπλιση του συναγερμού αν το αναγνωριστικό οδηγού ID-Tag είναι εκτός εμβέλειας (μακριά από το αυτοκίνητο). Με αυτό τον τρόπο προστατεύει το αυτ/το σας αποτελεσματικότερα σε σχέση με ένα απλό σύστημα συναγερμού.

Απομακρυσμένη Εκκίνηση

Η δυνατότητα ενεργοποίησης της απομακρυσμένης εκκίνησης κινητήρα και του κλιματισμού, διαθέτει τεχνολογία μη απόκρυψης εργοστασιακού κλειδιού για τις δημοφιλέστερες μάρκες αυτοκινήτων όπως Mercedes, BMW, Audi, VW, Toyota κ.α. Πρόσθετος εξοπλισμός RMD-5Μ πιθανόν να χρειαστεί.

Σύνδεση 4G

Με 10 φορές πιο γρήγορες ταχύτητες από το 3G, μεγάλη ταχύτητα μεταφοράς μεγάλου όγκου δεδομένων, είναι το απόλυτο αντικλεπτικό σύστημα με την γρηγορότερη τηλεμετρία. Βέβαια όπου το δίκτυο δεν υποστήριζει 4G συνδέεται αυτόματα σε 2G ή 3G, επεκτείνοντας την κάλυψη του ακόμα και σε περιοχές με περιορισμένο σήμα.

EGTS protocol

Το Pandora Smart Pro v3 υποστηρίζει το νέο πρωτόκολλο μεταφοράς μεγάλου όγκου δεδομένων EGTS (ERA-GLONASS Telematics Standard) το οποίο σε συνδυασμό με το νέο ισχυρό server farm της Pandora παρέχει εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες στην μεταφορά δεδομένων όπως μηνύματα, video, πληροφορίες διαγνωστικών ελέγχων κ.α.

Bluetooth 5.0

Το μοναδικό αντικλεπτικό σύστημα στην κατηγορία του με Bluetooth 5.0 παρέχοντας ιδιαίτερα μεγάλη εμβέλεια, έως και 150m* για σταθερό και συνεχή έλεγχο του συστήματός σας ακόμα και χωρίς σύνδεση GSM, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή.Επιπλέον, επιτρέπει την εύκολη, ασφαλή χωρίς καλώδια, ασύρματη και σταθερή σύνδεση με οποιαδήποτε πρόσθετη συσκευή όπως σειρήνα, ρελέ μπλοκαρίσματος, tags, ειδική μονάδα για τον χώρο του κινητήρα, επεκτείνοντας σημαντικά την λειτουργικότητά του.

Pandora Smart Pro v3 , Car Protection,Car Alarm,Car,Integrated Car Protection,Modern Car Protection,Car Alarm System, Pandora Alarm,auto protection,auto alarm,modern car protection,modern car alarm

Χαρακτηριστικά
 • Εφ' όρου Ζωής Εγγύηση.
 • Άμεση αντικατάσταση της κεντρικής μονάδας, χωρίς καμία επέμβαση ή επισκευή σε περίπτωση βλάβης
 • Δωρεάν ετήσια αναβάθμιση
 • Εύκολη μεταφορά σε άλλο αυτοκίνητο, ενημερώνοντας μόνο το software.
 • E-Mark Πιστοποίηση συμβατότητας με τα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου.
 • CE Ευρωπαϊκές Προδιαγραφές.
 • IATF 16949:2016 πιστοποίηση κορυφαίων κατασκευαστών αυτοκινήτων
 • Χειρισμός από το Εργοστασιακό Τηλε-χειριστήριο
 • BT Tags αυτόματη όπλιση/αφόπλιση συναγερμού (Keyless Hands-free)
 • APP Εφαρμογή για κινητό ή tablet και online εφαρμογή.
 • Εργοστασιακό τηλε-χειριστήριο.
 • Διαχείριση μέσω APP για smartphones Apple & Android
 • Διαχείριση της κατάστασης του αυτοκινήτου
 • Περιλαμβάνει διπλοζωνικό κραδασμικό και ψηφιακό ασθητήρα κλίσης/ανύψωσης.
 • *Απομακρυσμένη εκκίνηση κινητήρα και ενεργοποίηση κλιματισμού (απαιτείταιπρόσθετο RMD-5Μ).
 • Όπλιση και αφόπλιση του συστήματος προστασίας του αυτοκινήτου
 • Γρήγορη και εύκολη παραμετροποίηση των ρυθμίσεων του συστήματος
 • Μπλοκάρισμα κινητήρα από απόσταση
 • Γεωγραφική θέση με απεικόνιση σε χάρτη.
 • Open Street Maps, Google Maps, Apple, Yandex
 • Παρέχονται 2 tags στην συσκευασίακαι υποστηριζει έως 4 tags
 • Πολλαπλά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης
 • "Wide" encryption key.
 • Υψηλή ποιότητα κατασκευής, με μεγάλη διάρκεια ζωής.
 • Χρησιμοποιεί την ίδια τεχνολογία CanBus του αυτοκινήτου.
 • Αυτόματο κλείσιμο παραθύρων κατά την όπλιση*.
 • Δυνατότητα κλείδωματος θύρας OBD με τον κωδικό PIN.
 • Συμβατό με άλλα υπάρχοντα συστήματα.
 • Δέχεται ψηφιακό αισθητήρα χώρου.
 • Εύκολη ενεργοποίηση/απενεργοποίηση συστήματος για το συνεργείο.
ALARM
Smartphone app BuetoothΝαι
Smartphone app with GPSΝαι
Τηλεχειριστήριο με ειδοποίηση 2 ΔρόμωνΟχι
Χειρισμός από το εργοστασιακό τηλεχειριστήριοΝαι