Μενου
Το Καλαθι σας

AUTHOR IGLA 200

AUTHOR IGLA 200
AUTHOR IGLA 200
  • Διαθεσιμοτητα: Παράδοση σε 1-3 εργάσιμες
  • Κωδικός προϊοντος: IGLA 200

Σύστημα Ασφαλείας Αυτοκινήτου AUTHOR IGLA 200 ΧΩΡΙΣ TAG

249,00€
Χωρίς ΦΠΑ: 200,81€

Σύστημα Ασφαλείας Αυτοκινήτου AUTHOR IGLA 200

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ/ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ

  • Τεχνολογία Canbus

Αντικλεπτικό σύστημα με τεχνολογία Canbus, που συνδεεται πλήρως με τα άλλα ηλεκτρονικά του αυτοκινήτου, σαν εργοστασιακό.

Προστασία του αυτοκινήτου από όλους τους  τρόπους κλοπής, ,οπως κόψιμο καλωδίων,  παρέμβαση  μέσω OBD-II,  αντιγραφή  των εργοστασιακών κλειδιών, κλοπή με αναμμένη την μηχανή από επέμβαση στο φανάρι ή άλλο σημείο στάσης  (hijacking) κλπ.

 

  • Μη Ανιχνεύσιμη Εγκατάσταση

 

Η συσκευή είναι τόσο μικροσκοπική και αθόρυβη, που κρύβεται σε οποιοδήποτε σημείο του αυτοκινήτου και έτσι έχουμε μια αόρατη εγκατάσταση. Επιπλέον, η παρουσία του IGLA στο ηλεκτρικό σύστημα δεν μπορεί να εντοπιστεί ακόμα με διαγνωστικό εξοπλισμό.

Τι σημαίνει αυτό;

Η συσκευή δεν ανιχνεύεται (για συσκευές κλοπής και σαρωτές), καθώς δεν εμφανίζεται μέχρι την εξουσιοδότηση χρήσης του προϊόντος που μπορεί να γίνει μέσω

  1. Προσωπικού κωδικού PIN
  2. Smartphone APP

Ο κρυπτογραφημένος κωδικός PIN σας δίνει την δυνατότητα εισαγωγής του από τα εργοστασιακά κουμπιά του αυτοκινήτου, καθιστώντας το, το ασφαλέστερο σύστημα τόσο για τον οδηγό όσο και για τα ηλεκτρονικά του οχήματος. Ακινητοποιεί το όχημα χωρίς να κόβονται καλώδια. ToPIN μπορεί να αλλάζει από τον ιδιοκτήτη κατ’επανάληψη. Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα, προσωρινής ή διαρκείας απενεργοποίησης του αντικλεπτικού π.χ. στο συνεργείο. Η απενεργοποίηση απαιτεί την γνώση του κωδικού PIN.

  • Αντικλεπτική Προστασία

 

Διαθέτει δύο τρόπους αντικλεπτικής προστασίας:

  • PIN CODE Λειτουργία που αποτρέπει την εκκίνηση του κινητήρα χωρίς την εισαγωγή του μυστικού κωδικού PIN, ακόμα και όταν ο κλέφτης έχει τα κλειδιά του αυτοκινήτου.
  • ANTI-HIJACKING Ασφαλές μπλοκάρισμα του κινητήρα, μία τεχνολογία με καινοτόμες λειτουργίες, κατασκευασμένη με γνώμονα την προσωπική ασφάλεια του οδηγού, προστατεύοντας εσάς και την οικογένειά σας.

Τα αντικλεπτικά προϊόντα της σειράς IGLA καθιστούν αδύνατη την κλοπή του αυτοκινήτου με τον κινητήρα εν λειτουργία ή από το γκαράζ ή το σημείο στάθμευσης. Το αυτοκίνητο μπορεί να κινηθεί ΜΟΝΟ όταν αναγνωρίσει τον οδηγό/ιδιοκτήτη, αλλιώς σβήνει τον κινητήρα. Άρα έχουμε, μπλοκάρισμα κινητήρα και κιβωτίου ταχυτήτων χωρίς επέμβαση στην καλωδίωση του αυτοκινήτου. Χρησιμοποιεί τεχνολογίες παρόμοιες με τα ηλεκτρονικά συστήματα του αυτοκινήτου με αποτέλεσμα να ενσωματώνεται πλήρως στο αυτοκίνητο και να το καθιστά “αόρατο”, με αποτέλεσμα οποιαδήποτε προσπάθεια κλοπής να καθίσταται ΑΔΥΝΑΤΗ. Επιπλέον έχει την δυνατότητα να κλειδώνει τη θύρα διάγνωσης OBD , αποτρέποντας τον προγραμματισμό/κωδικοποίηση πρόσθετων κλειδιών, μέθοδο που χρησιμοποιούν οι κλέφτες τα τελευταία χρόνια.

  • Ευκολία στην Χρήση

Εκτός από τις βασικές λειτουργίες ασφαλείας, το IGLA παρέχει μία άνεση στον οδηγό:ανεβάζει αυτόματα όλα τα παράθυρα, κλείνει τους ηλεκτρικούς καθρέπτες ,πάντα βέβαια έχοντας υπόψη  τις προδιαγραφές του κάθε μοντέλου αυτοκινήτου.Μία τεχνολογία που εγγυάται την ασφάλεια του αυτοκινήτου σας.

ALARM
Smartphone app BuetoothΝαι
Χειρισμός από το εργοστασιακό τηλεχειριστήριοΝαι